pátek 7. prosince 2012

Domácí křoupání...

Dnes bych ráda napsala o mé první objednávce na Mixit. Mnozí z Vás určitě ví, o co se jedná, možná z pořadu Den D nebo z internetu. V postatě jde o to, že si na oficiálních stránkách namícháte müsli dle svých představ. Někdo nemá rád rozinky, někdo je zase alergický na ořechy, já zase nemám ráda přeslazené müsli z obchodu... Proto je Mixit skvělá volba. Ingredience by měly být prvotřídní, tomu také odpovídá cena. Když jsou ty Vánoce udělala jsem si radost dvěma tubusy, abych udělala zkoušku, zda se tento výrobek vyplatí a cena odpovídá.

Konkrétně se jedná o Vánoční mix, který je již namíchaný a je dodávaný v krásném vánočním tubusu. Jeho celkový objem je 700g a obsahuje toto:

ovesné vločky křupavé, vláknina, kukuřičné lupínky v jogurtové a čokoládové polevě, pomerančová kůra a dužina lyofilizovaná, brusinky, jablko, lískový ořech, mandle, skořice, hřebíček, badyán

Cena 189,-Kč

Dalším tubusem byl můj vlastní mix, který se skládá z ovesné klasiky Dr. Birchera, jablek, rozinek, švestek, datlí a směsi ořechů.
 
Zkoušela jsem zatím jenom Vánoční mix a je moc dobrý, spojení ovoce, pomeranče a vánočního koření je skvělé. Navíc není přeslazeno jako müsli z obchodu. Navíc tubus je zkrátka super ;)
 
K koupi je také mistička ve tvaru skořápky se lžící. Je moc hezká, jenom bych uvítala dvě velikosti, protože na müsli by určitě postačila miska menší. Tuto využiji spíš na Kapitána Křupku :)
 
 


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář